GRATINERAD OSTDIP MED PIMENTO
[addtoany]
Dippen med gratinerad pimento ost ger vi en extra kick av Worcesterssås samt pepparrot. Servera dippen nygratinerad och het tillsammans med chips eller nachos ooh du har ett perfekt snack.
FÖRBEREDELSER
10 minuter
TILLAGNING
10-15 minuter
PORTIONER
2-4
INGREDIESER
- 2 dl cheddarost lagrad
- 2 dl grevéost lagrad
- 2 dl Philadelphiaost
- 2 dl rostad inlagd röd paprika (pimento), finhackad
- 2 msk majonäs
- 1 msk Dijon senap
- havssalt
- peppar från kvarn
- 1 tsk Worcestersås
- 1 tsk riven pepparrot
- 1 pressad vitlök
- 3 tsk Panko ströbröd
TILLAGNING
- Sätt ugnen på 200 C.
- Blanda samman den rivna osten samt philadelpiaosten i en bunke.
- Tillsätt den finhackade pimento paprikan. Blanda väl.
- Blanda ned övriga ingredienser förutom Panko ströbröd, rör om.
- Lägg över ostsmeten i en liten skillet eller ugnsform.
- Strö över Panko ströbröd och gratinera i ugnen 10-15 minuter tills osten smält och toppingen fått fin färg.
- Servera rykande het tillsammans med nachos, chips eller pretzels som dip.