Välj köksredskap av inbränt gjutjärn för alla tillfällen.

Våra ikoniska köksredskap är älskade av både nybörjaren och  hemmakocken såväl som den professionella användaren. Lodge produkter fungerar på alla typer av värmekällor såväl som över öppen eld. Allt vårt gjutjärn kommer inbränt och är redo att användas direkt. Låt Lodge vara din trogna hjälpreda! 

Stekpannor

I våra ikoniska klassiska stekpannor kan du laga alla typer av rätter! En panna, tusen möjligheter! Är du singel och behöver en liten stekpanna eller har du en stor familj och behöver en rejäl stekpanna? Hitta din bästa vän i köket hos Lodge! 

Grytor

En gryta är mångsidig och perfekt att laga soppor, grytor eller pulled pork i.

Vilka Lodge produkter passar dig bäst?

Hitta den perfekta pannan för jobbet – vi har valt ut våra bästsäljare och samlat ihop deras bästa egenskaper.

Stekhällar, Grillpannor & Grillpressar

Få restaurangkvalitet på stekytan och de perfekta grill ränderna på entrecoten! Vändbara stekhällar, grillpannor och hamburgerpressar ger dig proffsresultat i köket eller på grillen! 

Samla på Chef's collection

Stek en god omelett, tillaga det perfekta ägget, bryn en hamburgare, eller gör krispiga pannkakor. Lodge mångsidiga Chef Collection pannor kommer bli din trotjänare i köket! 

Grillar, vilmarksliv och camping

Många järn i elden
Enkelt uttryckt, Lodge är det perfekta kokkärlet utomhus. För jaktlaget, på camping semester, fisketuren eller hemma I trädgården! Att grilla och laga mat utomhus över öppen eld har något urgammalt över sig och ger en mycket speciell smak till maten! Låt Lodge inspirera till härlig matlagning i det fria! 

Bakning

Gjutjärn ger jämn gräddning, dess speciella förmåga att fördela den höga värmen är inte bara perfekt vid bakning av olika sorters bröd, utan också för bagels, bullar, sockerkakor och pajer. Kakan får krispig yta och saftigt inre och släpper enkelt! 

Servering och ugnsformar

Ugns och portionsformar i gjutjärn används för att tillaga och servera rätter vid bordet. Servera rykande heta fajitas direkt till bordet eller tillaga en god potatisgratäng i portionsform.

Rengöring & Skötsel

Ta hand om ditt inbrända
gjutjärn.

Chainmail Scrubber tar bort tuffa rester från gjutjärn, grillgaller och emaljerat gjutjärn utan att repa.

 En siliconsvamp med mjuka metall kedjor klarar att får bort det mesta utan att skada din panna. Räcker en livstid, och diskas i maskin. Ett miljömedvetet val för lång användning.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.