LODGE LEGACY SERIE ETT kulturarv

[addtoany]

Som ett familjeägt amerikanskt företag sedan 1896, värnar vi om vårt arv.

Många av de produkter vi tillverkat i vår lilla stad i Tennessee har gått från generation till generation. Lodge gjutjärn har varit på mångas önskelista och givits vid bröllop, som julklappar och vid familjehögtider. Vårt gjutjärn används till all typ av matlagning och står i de flesta hem framme året om. För många av oss är vår skillet inte bara en stekpanna i köket utan den tillhör hemmet.

En sida ur 1902 års Lodge katalog. 

Därför är vi nu mycket stola över att kunna presentera Lodge Cast Iron Legacy Serien, en kollektion av gamla kulturarvsprodukter från gångna tider. Från och med 2018 lanserar vi en produkt per år, förpackat i vackra presentaskar. I år är det Lodge Fluted Baking pan som har den äran att återkomma i sortimentet. Artiklarna i Legacy serien är inte exakta kopior av gamla modeller utan snarare updaterade versioner av en anrik produkt.

Under årens lopp får vi ofta förfrågningar från våra kunder om gamla produkter som tagits ur sortimentet. Vi vill berätta att ni inte talar för döva öron utan vi lyssnar på era önskemål. Många samlar på Lodge gjutjärn passionerat och detta är vi mycket glada för. Vi hoppas nu ni kommer återfinna någon av just era favoritmodeller i nya Legacy serien.

En sida ur 1952 års Lodge katalog. 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.