Köksredskap för Utomhusbruk

Omvårdnad av Inbränd Gjutjärn för Utomhusmatlagning

Återupptäck traditionen av att laga mat över öppen eld.

Det är något speciellt att laga mat med inbränd gjutjärn över öppen eld. Man tänker på hur man i historien samlats runt lägerelden medan man upptäckte världen. Att laga mat över öppen eld i gjutjärn är en stor del av vår historia och stolt hjälper Lodge dig att föra vidare den traditionen. 

Path CopyCreated with Sketch.

Camp Dutch Ovens

Vår Camp Dutch Ovens i gjutjärn är designad för att användas direkt i elden eller hänga över elden på en trefot eller använda Fire and Cook Stand. Bli ett proffs på utomhusmatlagning och få reda på hur du håller din Camp Dutch Oven ren och perfekt inbränd.

Path CopyCreated with Sketch.

Cook-It-All

Bli ännu bättre på utomhusmatlagning med Lodge Cast Iron Cook-It-All. Detta mångsidiga köksredskap kan med sina två gjutjärnsredskap få fram fem olika inställningar för matlagning. Detta gör din matlagning vid lägerelden spännande och varierande. Ta reda på hur man använder Cook-It-All och hur du lagar den godaste maten i vildmarken. 

Path CopyCreated with Sketch.

Sportsman's Grill

Sportsman’s Grill är en portabel robust grill i hibachi-stil som är perfekt för picknick, camping och grillning i trädgården. Ta reda på hur du monterar och tar hand om den. 

Path CopyCreated with Sketch.

Äventyren väntar!

Upplev mångsidig utomhusmatlagning med gjutjärnsredskap från ett varumärke som varit pålitligt i över ett sekel. 

Har du fortfarande frågor?

Inga problem! Chatta, ring eller maila vår trevliga kundtjänst.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.