Fördelar med Gjutjärn

Gjutjärn 101

Bli en av alla oss som älskar köksredskap i gjutjärn

Eller så kan du använda den för att få den perfekta ytan på en köttbit, steka en råraka eller grönsaker, baka äppelpaj eller laga helgens frukost.  

Våra amerikansktillverkade inbrända köksredskap i gjutjärn är perfekta för nybörjare, kockar och hemmakockar. De fungerar på alla spishällar, grillar och över öppen eld. Så låt Lodge Cast Iron bli en del av din tradition. Din mat förtjänar det! 

Cast Iron Basics

De går att använda på alla spishällar, utomhusgrillar och över lägerelden. Ta den sedan direkt till bordet för servering. 

Bryn fläskkotletter, sautera grönsaker, grilla biffar, gör äggröra eller baka ett saftigt bröd. Det är bara lite av vad du kan göra med dina köksredskap i gjutjärn.

Trots att gjutjärn inte är oförstörbart så är det gjort för att hålla en hel livstid. Det klarar av höga temperaturer och kan användas på alla dina matlagningsäventyr. 

Vi påbörjar inbränningen redan hos oss för att undvika att maten fastnar första gången du lagar mat med den. Vid varje användning kommer du märka att den blir bättre och bättre. 

Från början till slut är gjutjärn enkelt och okomplicerat att använda. För att komma igång med ditt gjutjärn, titta igenom stegen här under.

Tack vare gjutjärnets förmåga att bibehålla värme finns det inget bättre sätt att tillaga krispig kyckling, smakrika grönsaker och perfekt fluffiga bröd.

Cooks Illustrated, Januari 2019

Path CopyCreated with Sketch.

Ta vårt korta quiz så parar vi ihop dig med den av våra inbrända eller emaljerade gjutjärn som vi tror kommer passa dig bäst.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.