Dags att njuta av naturen

Det finns få saker som kan mäta sig med att laga mat över öppen eld eller äta mat direkt från grillen. Oavsett om du lagar mat utomhus eller med en grillpanna inomhus, välj ett köksredskap av gjutjärn för att tillaga en suverän måltid. Är det första dagen på semestern? Vi har den perfekta grillen för en trevlig grillkväll i trädgården. Ska du ha vänner över på middag? Testa vår grillform när du steker grönsakerna. Vi har ett gjutjärn för varje tillfälle.

Nyheter

Träffa våra sex nya grillredskap i gjutjärn. Bland annat en portabel grill i två delar som du kan ta med dig på dina äventyr i naturen. Oavsett om du är campar för jämnan eller är ute på din första hajk kan du göra dina mat ytterligare lite godare med grillsmak.

Sportsman’s Grill™

Lodge praktiska, portabla kolgrill i Hibachi stil är den perfekta kamraten att ta med sig på picknicken, under bilresan, campingen eller hemma på terrassen. Nu i ny design!


Köp Sportsman Grill

Burger Press

En tung grillpress i gjutjärn från Lodge, 16cm ø, med flat undersida som också är perfekt för att smasha burgare. Använd även till grilled sandwiches och paninis. Vikt 1,2 kg


Köp Burger Press

Kickoff Grill™

Lodge bärbara Kickoff gjutjärnsgrill är den lilla portabla grillen för picknick och utflykter. Tillverkad i två delar, som inte kräver någon montering.


Köp Kickoff Grill

Cast Iron Cook-it-All™

Cook It All är en gryta med eller utan lock, en stekhäll, bakugn och grill - allt i ett! Nu lagar du enkelt mat över öppen eld när du är ute och campar.


Köp Cook-it-All

Smoker Skillet

Rökpanna i gjutjärn för träflis och trächips som sedan ställs in i grillen så att du enkelt kan uppnå den där eftertraktade rökiga smaken på dina anrättningar.


Köp Smoker Skillet

Cast Iron Melting Pot

Lodge Marinad och Glaze gryta med pensel. Ett praktiskt marinadset innefattande en liten kastrull i gjutjärn och en marinadpensel att glazea dina favoritingredienser med.


Köp Melting Pot

God mat leder till goda minnen

Samla familjen runt köksbordet och duka upp härliga varmrätter och söta desserter. Precis som Lodge, kommer  minnena hålla livet ut.

Camp Dutch Oven

Här har du din bästa vän vid lägerelden. Camp Dutch Oven har smarta ben som gör det enkelt att laga mat rakt i lägerelden, och ett handtag så du kan hänga den på ett tripod stativ. Lägg kol på locket och du får en ugn! 

Cook-It-All

Fem olika uppsättningar med bara två delar, Cook-It-All ger dig alla kulinariska möjligheter precis utanför tältet. Gryta, bakugn, flat stekhäll, grillpanna, pizzaugn! Du väljer! 

Grillning

Var det någon som sa fest? Ta grillen för att inviga helgen, för att dra igång ledigheten eller njuta lite extra av en dag på stranden. De portabla grillarna och pannorna i gjutjärn gör alla tillfällen lite extra roliga.

Pannor med dubbla handtag

Tack vare designen med dubbla handtag passar de perfekt på grillen och är dessutom enkla att förvara. Gryta med stekpanna i locket, gjutjärnspannor och wokar. Vilket panna saknar du i uteköket? 

Tillbehör

Få ut det mesta av matlagningen utomhus och ha de rätta redskapen på plats för att gör upp eld, laga mat och servera.

Visa oss vad du grillar i
gjutjärn genom att tagga
oss @lodgecastironsverige
Instagram.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.