Showing all 2 results
-
Cast Iron Nation: Great American Cooking from Coast to Coast
599.00 krFullpackad med klassiska regionala grytor, soppor och grytor, nya vändningar på gamla favoriter och desserter, bevisar “Lodge Cast Iron Nation” att gjutjärn inte bara är för majsbröd. Med 200 recept kurerade från Lodges alldeles egna nätverk av högprofilerade kockar (som John Currence, Lidia Bastianich, Mark Bittman och Peter Kaminsky) och fans av gjutjärnskokkärl från hela landet, har den här boken ett varierat utbud av recept, berättelser och spektakulära fotografier.
200 recept från regionala kockar och gjutjärnsfantaster
288-sidor
Utgivare: Oxmoor House
Flexibel bindning, förstärkt mjukt omslag
Fullfärg
Tillverkad i USA
Språk Engelska
-
The Lodge Cast Iron Cookbook: A Treasury of Timeless, Delicious Recipes
599.00 krKokboken The Lodge Cast Iron cookbook. Fullmatad med tidlösa klassiska recept anpassade för Lodge gjutjärnsprodukter med mat från världens alla hörn.
Slow-cooka en fransk Beuf Bourgignon eller använd en av laggarna och stek den perfekt marmorerade T-bone steken I grillen! Denna kokbok är en användbar, underhållande och läckert kompendium med över 200 recept. Späckat med
berättelser, kära minnen och de bästa tipsen för hur du bäst lagar mat i gjutjärn är detta en best seller och ett måste för alla matlagningsfantaster! 288 sidor; Oxmoor House Språk Engelska.