Vilken av Lodge olika serier passar dig bäst?

Lodge klassiska stekpanneserie med anor från 1890-talet? Chef Collection utvecklad för och av kockar? Eller kanske Blacklock, våra mest exklusiva serie med trippelinbrända produkter för den som verkligen gillar att laga mat i fina kokkärl? 

Blacklock

Döpt efter det Lodge första gjuteri, Blacklock är våra mest exklusiva produkter med en trippelinbränd yta och har dessutom en lättviktsdesign. 

blacklock_dutchoven

Upptäck Blacklock-kollektionen

Lättviktsdesign, trippel inbränt gjutjärn och med perfekt värmeledningsförmåga på induktionshällar! För dig som söker något utöver det vanliga! 

Chef Collection

Kock-inspirerad serie med gjutjärnsredskap som kombinerar vårt arv med modern design för att höja din matlagningsupplevelse varje dag.

“Vi har testat 16 stekpannor sedan 2017 och tycker att Lodges Chef Collection 30cm Stekpanna är den absolut bästa. Den är lättare än andra pannor i gjutjärn, bättre på att steka och kommer bra inbränd direkt från fabriken och har även två bekväma handtag.”

 

- The Wirecutter, Juni 2019

Stekpannor

Du kan laga nästan vad som helst i våra tidlösa gjutjärnspannor! En stekpanna – 1000 möjligheter!  Tillgängliga i flera olika storlekar och kommer vara din go-to i köket.

Stekhällar, grillpannor & grillpressar

Få restaurangkvalitet på biffarna med en grillpannan.         Använd de dubbelsidiga stekhällarna på induktionsspisen eller ute på grillen till stekning och grillning. 
Gör smashed burgers med hjälp av grillpressarna. 

Samla Chef's collection

Den här kock-inspirerade linjen med gjutjärnsredskap kombinerar vårt arv med modern design för att höja din matlagningsupplevelse varje dag.

Utomhus & Camping

Det spelar ingen roll om du lagar mat på stranden eller när du campar, Lodge har de perfekta inbrända redskapen för att laga mat ute i det fira över lägerelden eller med en liten praktisk grill.

Bakredskap

Bakformar i gjutjärn är perfekt när du vill få ett frasigt pajskal, knapriga kakor eller ett saftigt bröd. Gör en gyllene sockerkaka i vår sockerkaksform i gjutjärn, eller testa göra små saftiga munkar i vår munkpanna. Har du aldrig bakat i gjutjärn förut kommer du bli förvånad över dess förmåga att skapa goda bakverk enkelt och med enastående resultat! 

Serverings- och ugnsformar

Serverings och ugnsformar i gjutjärn används i restaurangkök och hushåll för att skapa sprakande måltider. Servera het fajitas direkt till bordet eller gör en potatisgratäng i portionsform.

Rengöring och skötsel

Ta hand ditt inbrända
gjutjärn

Nödvändiga bakredskap

Få perfekt pajskal med vår pajform eller använd en av våra bakformar för att göra en god kaka. Den höga långpannan är en av våra favoriter. I den kan du både baka bröd, bullar och långpanneblondies. När du bakat klart använder du samma form till en smaskig lasagne! 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.