Recept

Recept

Bra recept blir ännu bättre med rätt köksredskap.

Funderar du på vad du ska göra till middag? Oavsett om du är sugen på en gjutjärnsstekt kotlett, grillade grönsaker från gjutjärnslagg eller en mustig köttgryta som fått stå och puttra i en gjutjärnsgryta har vi ett recept till dig. När det kommer till måltider;  ty dig till oss som har serverat minnesvärda måltider i kvalitativa stekpannor och kastruller i över ett århundrade. Din mat förtjänar Lodge!

Group 7Created with Sketch.Populäraste

Recepten

Från sötsaker till smakrika middagar, här hittar du våra enkla topplistade recept som snabbt kommer bli hela familjens favoriter! 

Frukostrecept

Du vet väl att den perfekta omeletten eller det det där perfekt steka ägget gör du i väl instekt Lodge panna! Starta din morgon med hembakt bröd och goda ägg the Lodge way! 

Recept för bakning

Saftig jordgubbspaj, danska munkar, focaccia eller kanelbullar? Baka med Lodge och du får hembakt perfektion varje gång! 

Recept till grillen och lägerelden

Mat smakar helt enkelt godare när du lagar den utomhus. Prova alla våra goda grillrecept och tips hur du lagar mat över öppen eld! 

Sött och gott till dessert

Låt oss bjuda på de drömmiga efterrätterna och godaste desserterna. En måltid kan bara avslutas på ett sätt, med något sött! 

Köttrecept

Stek entrecôten i en grillpanna, saftiga fläskkotletter med trattkantareller eller lyxiga Philly Cheese Sandwich.

Recept på smårätter

TRENDING – SHARABLE PLATES 
Mat att dela – Medelhavsmat, plockmat, tapas, dipp såser och röror när det är som bäst! Gör hela måltider  av smårätter och plockmat att dela med vänner och familj!

Recept

5 recept som lagas i en panna. Perfekt till den stressiga vardagen med one pan dish!

Mycket på schemat? Gör kvällen lite längre genom att göra våra recept som du smidigt lagar allt i ett  i en panna.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.